Zakończone szkolenia

platforma on-line

System zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP oraz HACCP wg normy ISO 22000:2018 w żywieniu szpitalnym. Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, w tym wdrożonego zgodnie z normą PN-EN-ISO 22000:2018 w żywieniu szpitalnym.

Szkolenie przeznaczone dla: • publicznych i niepublicznych szpitalnych zakładów żywienia zbiorowego oraz stołówek w zakładach opiekuńczo-pielęgnacyjnych, • dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach, • właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla pacjentów ww zakładów, • pracowników wojewódzkich i powiatowych stacji sanitarno-epidemiologicznych.

NOWOCZESNY KUCHARZ kurs dla kucharzy pracujących kurs dla kucharzy pracujących w zakładach żywienia zbiorowego osób dorosłych (domach pomocy społecznej, szpitalach, zakładach opiekuńczo leczniczych, uzdrowiskach itp.)

Szkolenie przeznaczone jest dla kucharzy, pomocy kucharzy, intendentów zatrudnionych w zakładach żywienia zbiorowego tj. żłobek, przedszkole, szkoła, bursa, internat, ośrodek szkolno-wychowawczy, szpitale z oddziałami pediatrycznymi, zakładów cateringowych itp., osób planujących zatrudnienie przy produkcji posiłków w wyżej wymienionych placówkach.

Psychodietetyka dla osób pracujących w placówkach żywienia zbiorowego dorosłych

Szkolenie przeznaczone dla zakładów żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży, zakładów żywienia zbiorowego osób dorosłych.

Układanie receptur i jadłospisów w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży – szkolenie warsztatowe, doskonalące.

DLA KOGO: Szkolenie przeznaczone jest dla osób wykonujących zadania intendenta w: • placówkach oświatowo-wychowawczych (żłobki, przedszkola, szkoły, internaty, bursy, specjalne ośrodki szkolno-wychowawcze), • osób pracujących w firmach cateringowych i gastronomicznych zaopatrujących ww zakłady żywienia zbiorowego w posiłki. HARMONOGRAM ZAJĘĆ: • 05.02.2024, godziny 08:00 – 15:00 CENA: • 315 zł brutto – udział 1 osoby w […]

Psychodietetyka dla osób pracujących w placówkach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży

DLA KOGO: Szkolenie przeznaczone jest dla: dyrektorów placówek oświatowo-wychowawczych (żłobki, przedszkola, szkoły, internaty, bursy, specjalne ośrodki szkolno-wychowawcze), dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach, nauczycieli przedszkolnych/szkolnych, pedagogów, psychologów, pedagogów i psychologów pracujących w żłobkach, przedszkolach, szkołach, psychodietetyków, dietetyków, lekarzy pediatrów, rodziców, terapeutów, pracowników poradni psychologiczno-pedagogicznych. KIEDY, GDZIE: • 02.02.2024, godziny 10:00 – 13:00 • 05.02.2024, […]

Warsztaty praktyczne: układanie receptur i jadłospisów w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży.

DLA KOGO: Szkolenie przeznaczone jest dla osób wykonujących zadania intendenta w: • placówkach oświatowo-wychowawczych (żłobki, przedszkola, szkoły, internaty, bursy, specjalne ośrodki szkolno-wychowawcze), • osób pracujących w firmach cateringowych i gastronomicznych zaopatrujących ww zakłady żywienia zbiorowego w posiłki. HARMONOGRAM ZAJĘĆ: •30.01.2024, godziny 08:00 – 15:00 CENA: • 315 zł brutto – udział 1 osoby w szkoleniu […]

MNIEJ SOLI, CUKRU I TŁUSZCZU – receptury, gramatury i jadłospisy w żywieniu dzieci w żłobku, przedszkolu i szkole umożliwiające realizację norm żywienia z 2020 r. Metody obniżania zawartości cukru, soli i tłuszczu w recepturach i jadłospisach, stosowanie dozwolonych zamienników.

DLA KOGO: • dyrektorów żłobków, przedszkoli, szkół podstawowych i ponadpodstawowych, burs, internatów, ośrodków szkolno-wychowawczych, • dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach, • właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla dzieci i młodzieży, • pracowników organów prowadzących przedszkola i szkoły (urzędów miast, gmin, jednostek obsługujących placówki oświatowo-wychowawcze), • pracowników wojewódzkich i powiatowych stacji sanitarno-epidemiologicznych. UWAGA: szkolenie […]

NOWOCZESNY KUCHARZ kurs dla kucharzy pracujących w zakładach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży (żłobkach, przedszkolach, szkołach itp.)

DLA KOGO: Szkolenie przeznaczone jest dla: • kucharzy, pomocy kucharzy, intendentów zatrudnionych w zakładach żywienia zbiorowego tj. żłobek, przedszkole, szkoła, bursa, internat, ośrodek szkolno-wychowawczy, szpitale z oddziałami pediatrycznymi, zakładów cateringowych itp. • osób planujących zatrudnienie przy produkcji posiłków w wyżej wymienionych placówkach. HARMONOGRAM ZAJĘĆ: • 29.01.2024 08.00-14:00 • 31.01.2024 08:00-14:00 CENA: • 530 zł brutto […]