DLA KOGO:
• dyrektorów żłobków, przedszkoli, szkół podstawowych i ponadpodstawowych, burs, internatów, ośrodków szkolno-wychowawczych,
• dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach,
• właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla dzieci i młodzieży,
• pracowników organów prowadzących przedszkola i szkoły (urzędów miast, gmin, jednostek obsługujących placówki oświatowo-wychowawcze),
• pracowników wojewódzkich i powiatowych stacji sanitarno-epidemiologicznych.
HARMONOGRAM ZAJĘĆ:
• 21.05.2024, godziny 10:00 – 14:00
CENA:
• 315 zł brutto – udział 1 osoby w szkoleniu z placówki publicznej lub udział osoby prywatnej*
*(zwolnione z vat w przypadku finansowania ze środków publicznych)
•315 zł + 23% VAT – całkowity koszt udziału 1 osoby z placówki prywatnej
ZGŁOSZENIA:
• telefonicznie pod nr telefonu 727 407 107
• mailowo na adres biuro@ckiw.edu.pl(poprzez wypełniony i podpisany skan karty zgłoszeniowej, która zostanie wysłana na wskazany adres mailowy),
• za pośrednictwem strony internetowej
INFORMACJE DODATKOWE:
• szkolenie odbywa się w czasie rzeczywistym z możliwością bezpośredniego kontaktu z prowadzącym,
• szkolenie jest nagrywane (możliwość uzyskania dostępu po szkoleniu na okres 7 dni),
• uczestnicy otrzymują bogate materiały szkoleniowe,
• każdy uczestnik otrzymuje imienny certyfikat.
SZKOLENIE POPROWADZI
Trener 1:
Absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Ukończyła studia magisterskie na wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu, ze specjalnością “Dietetyka w specyficznych potrzebach żywieniowych”. Swoją wiedzę pogłębia przez udział w licznych konferencjach i szkoleniach między innymi z zakresu psychodietetyki. Obecnie prowadzi własną poradnię dietetyczną, w ramach której założyła Centrum Zaburzeń Odżywiania u dzieci i dorosłych. Swoją pasję do dietetyki wyraża również poprzez działalność w mediach, gdzie udowadnia, że zdrowe posiłki dla dzieci czy osób dorosłych chorych nie muszą być nudne i niesmaczne, ale wręcz przeciwnie. Dodatkowo bierze udział w licznych projektach oraz zajmuje się prowadzeniem szkoleń i warsztatów kulinarnych dla dzieci w Wałczu, Pile oraz Poznaniu.
Trener 2:
Lekarz – rezydent pediatrii w 107 Szpitalu Wojskowym w Wałczu na Oddziale Pediatrycznym, też pracuję na co dzień w POZ gdzie mam sporą pule pacjentów pediatrycznych, prowadzę własny gabinet gdzie przyjmuje dzieci i wykonuję badania USG. Na dzisiejszym naszym spotkaniu chciałbym wam opowiedzieć o skutkach nadmiernego spożycia żywności z substancjami dodatkowymi z perspektywy lekarza pediatry. W swoim wykładzie zawieram wiedzę teoretyczną tak i wiedzę praktyczną opartą na przykładach z którymi miałem do czynienia w mojej pracy.