Events

Kurs: Intendent w placówce zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży

Szkolenie przeznaczone dla dyrektorów/kierowników żłobków, przedszkoli, szkół podstawowych i ponadpodstawowych, burs, internatów, ośrodków szkolno-wychowawczych, dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach, właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla dzieci i młodzieży, pracowników organów prowadzących przedszkola i szkoły (urzędów miast, gmin, jednostek obsługujących placówki oświatowo-wychowawcze), pracowników wojewódzkich i powiatowych stacji sanitarno-epidemiologicznych.

Przygotowanie zakładu żywienia zbiorowego do kontroli sanitarnej oraz dokumentacja GHP, GMP i HACCP zgodna z aktualnymi przepisami prawnymi.

Szkolenie przeznaczone jest dla zakładów żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży, zakładów żywienia zbiorowego osób dorosłych i innych.

Dieta wegetariańska i wegańska w żywieniu zbiorowym dzieci

DLA KOGO: • dyrektorów żłobków, przedszkoli, szkół podstawowych i ponadpodstawowych, burs, internatów, ośrodków szkolno-wychowawczych, • dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach, • właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla dzieci i młodzieży, • pracowników organów prowadzących przedszkola i szkoły (urzędów miast, gmin, jednostek obsługujących placówki oświatowo-wychowawcze), • pracowników wojewódzkich i powiatowych stacji sanitarno-epidemiologicznych. HARMONOGRAM ZAJĘĆ: • 21.05.2024, godziny […]
platforma on-line

System zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP oraz HACCP wg normy ISO 22000:2018 w żywieniu szpitalnym. Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, w tym wdrożonego zgodnie z normą PN-EN-ISO 22000:2018 w żywieniu szpitalnym.

Szkolenie przeznaczone dla: • publicznych i niepublicznych szpitalnych zakładów żywienia zbiorowego oraz stołówek w zakładach opiekuńczo-pielęgnacyjnych, • dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach, • właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla pacjentów ww zakładów, • pracowników wojewódzkich i powiatowych stacji sanitarno-epidemiologicznych.

Warsztaty praktyczne: układanie receptur i jadłospisów w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży.

DLA KOGO: Szkolenie przeznaczone jest dla osób wykonujących zadania intendenta w: • placówkach oświatowo-wychowawczych (żłobki, przedszkola, szkoły, internaty, bursy, specjalne ośrodki szkolno-wychowawcze), • osób pracujących w firmach cateringowych i gastronomicznych zaopatrujących ww zakłady żywienia zbiorowego w posiłki. HARMONOGRAM ZAJĘĆ: •23.05.2024, godziny 08:00 – 15:00 CENA: • 315 zł brutto – udział 1 osoby w szkoleniu […]

Audit wewnętrzny systemu HACCP w placówce żywienia zbiorowego

Szkolenie przeznaczone dla zakładów żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży, zakładów żywienia zbiorowego osób dorosłych.

NOWOCZESNY KUCHARZ kurs dla kucharzy pracujących kurs dla kucharzy pracujących w zakładach żywienia zbiorowego osób dorosłych (domach pomocy społecznej, szpitalach, zakładach opiekuńczo leczniczych, uzdrowiskach itp.)

Szkolenie przeznaczone jest dla kucharzy, pomocy kucharzy, intendentów zatrudnionych w zakładach żywienia zbiorowego tj. żłobek, przedszkole, szkoła, bursa, internat, ośrodek szkolno-wychowawczy, szpitale z oddziałami pediatrycznymi, zakładów cateringowych itp., osób planujących zatrudnienie przy produkcji posiłków w wyżej wymienionych placówkach.

NOWOCZESNY KUCHARZ kurs dla kucharzy pracujących w zakładach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży (żłobkach, przedszkolach, szkołach itp.)

DLA KOGO: Szkolenie przeznaczone jest dla: • kucharzy, pomocy kucharzy, intendentów zatrudnionych w zakładach żywienia zbiorowego tj. żłobek, przedszkole, szkoła, bursa, internat, ośrodek szkolno-wychowawczy, szpitale z oddziałami pediatrycznymi, zakładów cateringowych itp. • osób planujących zatrudnienie przy produkcji posiłków w wyżej wymienionych placówkach. HARMONOGRAM ZAJĘĆ: • 10.06.2024 08.00-14:00 • 17.06.2024 08:00-14:00 CENA: • 530 zł brutto […]

Od receptury do jadłospisu

DLA KOGO: Szkolenie przeznaczone jest dla osób wykonujących zadania intendenta w: • placówkach oświatowo-wychowawczych (żłobki, przedszkola, szkoły, internaty, bursy, specjalne ośrodki szkolno-wychowawcze), • osób pracujących w firmach cateringowych i gastronomicznych zaopatrujących ww zakłady żywienia zbiorowego w posiłki, • pracowników wojewódzkich i powiatowych stacji sanitarno-epidemiologicznych. HARMONOGRAM ZAJĘĆ: •13.06.2024, godziny 08:00 – 14:00 CENA: • 315 zł […]