NOWOCZESNY KUCHARZ kurs dla kucharzy pracujących w zakładach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży (żłobkach, przedszkolach, szkołach itp.)

szkolenie odbyło się

DLA KOGO:
Szkolenie przeznaczone jest dla:
• kucharzy, pomocy kucharzy, intendentów zatrudnionych w zakładach żywienia zbiorowego tj. żłobek, przedszkole, szkoła, bursa, internat, ośrodek szkolno-wychowawczy, szpitale z oddziałami pediatrycznymi, zakładów cateringowych itp.
• osób planujących zatrudnienie przy produkcji posiłków w wyżej wymienionych placówkach.

HARMONOGRAM ZAJĘĆ:
• 24.08.2023 08.00-14:00
• 28.08.2023 08:00-14:00

CENA:
• 420 zł brutto – całkowity koszt udziału jednej osoby z placówki publicznej lub udział osoby prywatnej

(zwolnione z vat w przypadku finansowania ze środków publicznych)

•420 zł + 23% VAT – całkowity koszt udziału 1 osoby z placówki prywatnej

INFORMACJE DODATKOWE:
• szkolenie odbywa się w czasie rzeczywistym z możliwością bezpośredniego kontaktu z prowadzącym,
• szkolenie jest nagrywane (możliwość uzyskania dostępu po szkoleniu na okres 7 dni),
• uczestnicy otrzymują bogate materiały szkoleniowe,
• każdy uczestnik otrzymuje imienny certyfikat.

ZGŁOSZENIA:
• telefonicznie pod nr telefonu 727 407 107
• mailowo na adres biuro@ckiw.edu.pl
(poprzez wypełniony i podpisany skan karty zgłoszeniowej)

SZKOLENIE POPROWADZI
Trener 1: Od 2007 roku trener i auditor w obszarze bezpieczeństwa żywności i żywienia. Posiada specjalizację z mikrobiologii, ukończyła studia podyplomowe z zarządzania jakością, dietetyki i planowania żywienia. Autorka licznych publikacji dotyczących organizacji żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży oraz osób dorosłych m.in.: Jadłospisy dla dzieci w wieku żłobkowym, Jadłospisy dla dzieci w wieku przedszkolnym, Jadłospisy dla dzieci szkolnych, Żywienie osób dorosłych, ze szczególnym uwzględnieniem żywienia osób starszych. Od lat była związana z Inspekcją Sanitarną, pełnomocnik systemu bezpieczeństwa żywności w dużym zakładzie wytwarzającym żywność pochodzenia zwierzęcego, audytor systemów zarządzania, w tym systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności. Autor licznych publikacji poświęconych tematyce HACCP m.in.: HACCP w żłobku i przedszkolu, HACCP w szkole, HACCP dla zakładów żywienia zbiorowego. Specjalizuje się w komponowaniu jadłospisów oraz szkoleń dla placówek żywienia zbiorowego dzieci, młodzieży i osób dorosłych- w tym żłobki, przedszkola, szkoły podstawowe
i ponadpodstawowe, szpitale, DPS. Zajmuje się również opracowaniem dokumentacji HACCP dla placówek żywienia zbiorowego. Swoje bogate doświadczenie zawodowe zawdzięcza tysiącom uczestnikom szkoleń, które przez lata zaufały jej doświadczeniu biorąc udział w szkoleniach. Dodatkowo autorka aplikacji do planowania żywienia i prowadzenia magazynu spożywczego
KCALkulator żywieniowy.

Trener 2: Absolwentka Wydziału Technologii Żywności i Żywienia Człowieka Uniwersytetu im. Hugona Kołłątaja w Krakowie oraz Technological Educational Institute w Atenach. Pracę zawodową rozpoczęła jako projektantka żywności dla dzieci i niemowląt w firmie Gerber. Zagadnieniami związanymi z żywieniem i produkcją żywności zajmuje się całe życie zawodowe. Pracuje dla zakładów produkcji żywności, zakładów żywienia zbiorowego (w tym sieci restauracji m.in. Amrest, Sphinx, Sioux) a także dla firm farmaceutycznych. Od 2009 roku prowadzi własną działalność gospodarczą w obszarze związanym z żywnością i farmacją. Na co dzień doradza szefom kuchni, projektuje menu, wykonuje opracowania technologii spożywczych, optymalizuje koszty produkcyjne. W dziedzinie żywienia specjalizuje się w dietach osób chorych na insulinooporność oraz na cukrzycę typu I i II, zarówno dorosłych jak i dzieci. Współpracuje
z lekarzami specjalistami z dziedzin chorób dietozależnych. Szkoli, odchudza, doradza i czerpie satysfakcję z zawodowych i osobistych sukcesów osób, które prowadzi.

  • Jolanta Wójcik
Program szkolenia
24.08.2023 08.00-14.00 28.08.2023 08.00-14.00

Aby otrzymać program szkolenia napisz do nas: biuro@ckiw.edu.pl

Szczegóły

24 sierpnia 2023 08:00
28 sierpnia 2023 14:00

Extra Info

• telefonicznie pod nr telefonu 727 407 107
• mailowo na adres biuro@ckiw.edu.pl (poprzez wypełniony i podpisany skan karty zgłoszeniowej) ,
• za pośrednictwem formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie www.ckiw.edu.pl

Organizator

Centrum Kształcenia i Wdrożeń
biuro@ckiw.edu.pl
727407107