Kurs: Intendent w placówce zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży

szkolenie odbyło się

DLA KOGO:
Szkolenie przeznaczone jest dla osób wykonujących zadania intendenta w:
• placówkach oświatowo-wychowawczych (żłobki, przedszkola, szkoły, internaty, bursy,
specjalne ośrodki szkolno-wychowawcze),
• osób pracujących w firmach cateringowych i gastronomicznych zaopatrujących ww zakłady żywienia zbiorowego w posiłki.

KIEDY, GDZIE:
• 24.07.2023 r., 08:00 – 15:00, platforma on-line

• 27.07.2023 r., 08:00 – 15:00, platforma on-line

• 28.07.2023 r., 08:00 – 15:00, platforma on-line

CENA:
• 600zł brutto – całkowity koszt udziału 1 osoby z placówki publicznej lub udział osoby prywatnej,

• 600 zł + 23% VAT – całkowity koszt udział 1 osoby z placówki prywatnej.

UWAGA: jednostki budżetowe zwolnione z podatku VAT.

INFORMACJE DODATKOWE:
• szkolenie odbywa się w czasie rzeczywistym z możliwością bezpośredniego kontaktu z prowadzącym,
• szkolenie jest nagrywane (możliwość uzyskania dostępu po szkoleniu na okres 7 dni),
• uczestnicy otrzymują bogate materiały szkoleniowe,
• każdy uczestnik otrzymuje imienny certyfikat.

ZGŁOSZENIA:
• telefonicznie pod nr telefonu 727 407 107
• mailowo na adres biuro@ckiw.edu.pl (poprzez wypełniony i podpisany skan karty zgłoszeniowej, która zostanie wysłana na wskazany adres mailowy),
• za pośrednictwem formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie www.ckiw.edu.pl

SZKOLENIE POPROWADZI

Trener:

Od 2007 roku trener i auditor w obszarze bezpieczeństwa żywności i żywienia. Posiada specjalizację z mikrobiologii, ukończyła studia podyplomowe z zarządzania jakością, dietetyki i planowania żywienia. Autorka licznych publikacji dotyczących organizacji żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży oraz osób dorosłych m.in.: Jadłospisy dla dzieci w wieku żłobkowym, Jadłospisy dla dzieci w wieku przedszkolnym, Jadłospisy dla dzieci szkolnych, Żywienie osób dorosłych, ze szczególnym uwzględnieniem żywienia osób starszych. Od lat była związana z Inspekcją Sanitarną, pełnomocnik systemu bezpieczeństwa żywności w dużym zakładzie wytwarzającym żywność pochodzenia zwierzęcego, audytor systemów zarządzania, w tym systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności. Autor licznych publikacji poświęconych tematyce HACCP m.in.: HACCP w żłobku i przedszkolu, HACCP w szkole, HACCP dla zakładów żywienia zbiorowego. Specjalizuje się w komponowaniu jadłospisów oraz szkoleń dla placówek żywienia zbiorowego dzieci, młodzieży i osób dorosłych- w tym żłobki, przedszkola, szkoły podstawowe i ponadpodstawowe, szpitale, DPS. Zajmuje się również opracowaniem dokumentacji HACCP dla placówek żywienia zbiorowego. Swoje bogate doświadczenie zawodowe zawdzięcza tysiącom uczestnikom szkoleń, które przez lata zaufały jej doświadczeniu biorąc udział w szkoleniach. Dodatkowo autorka aplikacji do planowania żywienia i prowadzenia magazynu spożywczego KCALkulator żywieniowy.

 

    Warsztaty praktyczne: Przygotowanie i przeprowadzenie zamówienia publicznego na środki spożywcze i usługi cateringowe. Prowadzenie gospodarki magazynowej środkami spożywczymi po przeprowadzeniu zamówienia i podpisaniu umowy.
    24.07.2023 08.00-15.00

    Aby otrzymać program szkolenia napisz do nas: biuro@ckiw.edu.pl

    • Jolanta Wójcik
    Przygotowanie zakładu żywienia zbiorowego do kontroli sanitarnej oraz dokumentacja GHP, GMP i HACCP zgodna z aktualnymi przepisami prawnymi.
    27.07.2023 08.00-15.00

    Aby otrzymać program szkolenia napisz do nas: biuro@ckiw.edu.pl

    Warsztaty praktyczne: układanie receptur i jadłospisów w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży.
    28.07.2023 08.00-15.00

    Aby otrzymać program szkolenia napisz do nas: biuro@ckiw.edu.pl

    Szczegóły

    24 lipca 2023 08:00
    28 lipca 2023 15:00

    Extra Info

    • telefonicznie pod nr telefonu 727 407 107

    • mailowo na adres biuro@ckiw.edu.pl (poprzez wypełniony i podpisany skan karty zgłoszeniowej) ,

    • za pośrednictwem formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie www.ckiw.edu.pl

    Organizator

    biuro@ckiw,edu.pl
    727407107