Dietetyka z elementami systemu HACCP i zasadami prowadzenia gospodarki magazynowej środkami spożywczymi dla pracowników zakładów żywienia zbiorowego osób dorosłych.
DLA KOGO:
• dyrektorów placówek prowadzących zakłady żywienia zbiorowego osób dorosłych (domów pomocy społecznej, zakładów pielęgnacyjno – opiekuńczych, uzdrowisk, sanatoriów, szpitali, środowiskowych domów samopomocy, domów seniora itp.),
• dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach,
• właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla osób dorosłych,
• pracowników wojewódzkich i powiatowych stacji sanitarno-epidemiologicznych.
KIEDY, GDZIE:
• 21.09.2021 r., 10:00 – 14:00, platforma on-line- BLOK I
• 22.09.2021 r., 09:00 – 15:00, platforma on-line- BLOK II
• 24.09.2021 r., 09:00 – 15:00, platforma on-line- BLOK III
• 01.10.2021r., 09.00 – 15:00, platforma on-line- BLOK IV
CENA:
• 700zł netto – całkowity koszt udziału 1 osoby z placówki,
UWAGA: jednostki budżetowe zwolnione z podatku VAT.
ZGŁOSZENIA:
• telefonicznie pod nr telefonu 602 262 011
• mailowo na adres jolanta.machejek@ckiw.edu.pl (poprzez wypełniony i podpisany skan karty zgłoszeniowej) ,
• za pośrednictwem formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie www.ckiw.edu.pl