Lato z Centrum Kształcenia i Wdrożeń

informacje

Szanowni Państwo, wychodząc na przeciw Państwa oczekiwaniom, już dziś zapraszamy Państwa na Lato z Centrum Kształcenia i Wdrożeń . Przygotowaliśmy program kursów dla Kucharzy i Intendentów, które odbędą się latem.
Serdecznie zapraszamy:

❤Kurs Intendent w placówce żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży.❤

Termin I
🍓19.06.2023 r. – Warsztaty praktyczne: Przygotowanie i przeprowadzenie zamówienia publicznego na środki spożywcze i usługi cateringowe. Prowadzenie gospodarki magazynowej środkami spożywczymi po przeprowadzeniu zamówienia i podpisaniu umowy/ I dzień kursu
🍓20.06.2023 r. – Przygotowanie zakładu żywienia zbiorowego do kontroli sanitarnej oraz dokumentacja GHP, GMP i HACCP zgodna z aktualnymi przepisami prawnymi/ II dzień kursu
🍓 21.06.2023 r. – Warsztaty praktyczne: układanie receptur i jadłospisów w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży/III dzień kursu.

Termin II
❤Kurs Intendent w placówce żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży.❤
🍓24.07.2023 r. – Warsztaty praktyczne: Przygotowanie i przeprowadzenie zamówienia publicznego na środki spożywcze i usługi cateringowe. Prowadzenie gospodarki magazynowej środkami spożywczymi po przeprowadzeniu zamówienia i podpisaniu umowy/ I dzień kursu
🍓27.07.2023 r. – Przygotowanie zakładu żywienia zbiorowego do kontroli sanitarnej oraz dokumentacja GHP, GMP i HACCP zgodna z aktualnymi przepisami prawnymi/ II dzień kursu
🍓 28.07.2023 r. – Warsztaty praktyczne: układanie receptur i jadłospisów w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży/III dzień kursu.

Termin III :
❤ Kurs Intendent w placówce żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży.❤
🍓30.08.2023 r. – Warsztaty praktyczne: Przygotowanie i przeprowadzenie zamówienia publicznego na środki spożywcze i usługi cateringowe. Prowadzenie gospodarki magazynowej środkami spożywczymi po przeprowadzeniu zamówienia i podpisaniu umowy/ I dzień kursu
🍓31.08.2023 r. – Przygotowanie zakładu żywienia zbiorowego do kontroli sanitarnej oraz dokumentacja GHP, GMP i HACCP zgodna z aktualnymi przepisami prawnymi/ II dzień kursu
🍓 1.09.2023 r. – Warsztaty praktyczne: układanie receptur i jadłospisów w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży/III dzień kursu.

Szkolenie przeznaczone jest dla osób wykonujących zadania intendenta w:
• placówkach oświatowo-wychowawczych (żłobki, przedszkola, szkoły, internaty, bursy, specjalne ośrodki szkolno-wychowawcze),
• osób pracujących w firmach cateringowych i gastronomicznych zaopatrujących ww zakłady żywienia zbiorowego w posiłki.
Kurs w praktyczny sposób przekaże wszystkie niezbędne informacje jakie powinien posiadać Intendent. Podczas każdego szkolenia wiele praktycznych przykładów oraz materiałów które można wykorzystać w pracy zawodowej.

❤KURS DLA KUCHARZY ❤
Na zakończenie certyfikat 🙂

Termin I
Kurs odbędzie się w dniach 13 i 19 czerwiec w godzinach 8:00 – 14:00 w formule on-line z możliwością odtworzenia nagrania w innym, dogodnym terminie. Kurs jest dwudniowy.

Termin II
Kurs odbędzie się w dniach 19 i 21 lipiec w godzinach 8:00 – 14:00 w formule on-line z możliwością odtworzenia nagrania w innym, dogodnym terminie. Kurs jest dwudniowy.

Termin III
Kurs odbędzie się w dniach 24 i 28 sierpień w godzinach 8:00 – 14:00 w formule on-line z możliwością odtworzenia nagrania w innym, dogodnym terminie. Kurs jest dwudniowy

❤NOWOCZESNY KUCHARZ – kurs dla kucharzy pracujących w zakładach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży (żłobkach, przedszkolach, szkołach itp.).
Szkolenie przeznaczone jest dla:
• kucharzy, pomocy kucharzy, intendentów zatrudnionych w zakładach żywienia zbiorowego tj. żłobek, przedszkole, szkoła, bursa, internat, ośrodek szkolno-wychowawczy, szpitale z oddziałami pediatrycznymi, zakładów cateringowych itp.
• osób planujących zatrudnienie przy produkcji posiłków w wyżej wymienionych placówkach.

ZGŁOSZENIA:
• telefonicznie pod nr telefonu 727 407 107
• mailowo na adres biuro@ckiw.edu.pl
• za pośrednictwem strony internetowej
Serdecznie zapraszamy!

Tags: