Zapraszamy na bezpłatną Konferencję:
Bezpieczeństwo zdrowotne posiłków przygotowywanych w zakładach żywienia zbiorowego osób dorosłych ze szczególnym uwzględnieniem nowoczesnych technologii.
Dostęp: BEZPŁATNIE
Kiedy: 22.01.2024 r., godziny 8:30 – 16:00
Formuła: on line
Organizator: Centrum Kształcenia i Wdrożeń, Stalgast
Zgłoszenia: poprzez formularz zgłoszeniowy dostępny tutaj
Regulamin: regulamin konferencji
Plakat konferencji: plakat konferencji
Więcej informacji:
konferencja@ckiw.edu.pl
tel. 727 407 107 lub 733 447 745
Szanowni Państwo.
Zapraszam do udziału w konferencji Bezpieczeństwo zdrowotne posiłków przygotowywanych w zakładach żywienia zbiorowego osób dorosłych ze szczególnym uwzględnieniem nowoczesnych technologii.
To ogromna porcja aktualnej wiedzy przekazana przez specjalistów, na co dzień zaangażowanych w proces zdrowego i odpowiedzialnego żywienia osób dorosłych.
Konferencja skierowana jest do:
- dyrektorów placówek prowadzących zakłady żywienia zbiorowego osób dorosłych (domów pomocy społecznej, zakładów pielęgnacyjno – opiekuńczych, uzdrowisk, sanatoriów, szpitali, środowiskowych domów samopomocy, domów seniora itp.),
- dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach,
- pielęgniarek epidemiologicznych, pielęgniarek oddziałowych, kierowników działów żywienia,dietetyków, szefów kuchni, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach,
- właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla osób dorosłych,
- pracowników organów prowadzących zakłady żywienia zbiorowego osób dorosłych (urzędów miast, gmin, jednostek obsługujących placówki oświatowo-wychowawcze),
- pracowników wojewódzkich i powiatowych stacji sanitarno-epidemiologicznych,
- dietetyków, psychodietetyków, psychologów, terapeutów prowadzących indywidualne terapie,
- technologów żywności i żywienia,
- lekarzy rodzinnych POZ, lekarzy specjalistów różnych specjalizacji,
- przedstawicieli medialnych kanałów tematycznych.
Jolanta Wójcik, Centrum Kształcenia i Wdrożeń