Bezpłatny webinar

zamówienia publiczne na środki spożywcze informacje

Czy nurtują Cię pytania:

Co musi zawierać dokumentacja systemu HACCP?
Kto opracowuje a kto zatwierdza procedury i instrukcje w ramach GHP, GMP i HACCP?
Jakie są zasady prowadzenia zapisów wynikających z systemu HACCP, czy jest przepisy określają jakie zapisy muszą być prowadzone i z jaką częstotliwością?
Jak długo i jakie dokumenty należy przechowywać w związku z systemem HACCP?
Czy muszę posiadać receptury?
Jak napisać prawidłowo recepturę?
Czym różni się receptura technologiczna od receptury żywieniowej?
Czy muszę wyliczać wartość odżywczą dania, posiłku i racji pokarmowej?
W jaki sposób sanepid kontroluje jadłospisy?
Jaką dokumentację muszę przygotować dla sanepidu w związku z kontrolą jadłospisów?
Jakie błędy podczas kontroli sanitarnych są najczęściej stwierdzane podczas oceny jadłospisów?
Jeśli na przynajmniej jedno pytanie nie znasz odpowiedzi lub nie jesteś jej pewien to ten webinar jest właśnie dla Ciebie.

Zgłoś się: wyślij maila na adres biuro@ckiw.edu.plpodając w tytule maila BEZPŁATNY WEBINAR a w jego treści swoje imię i nazwisko oraz nr telefonu kontaktowego.

Tags: