DLA KOGO:
Szkolenie skierowane jest do właścicieli i pracowników:
• zakładów piekarniczych, cukierniczych oraz wytwórni lodów
• Powiatowych Stacji Sanitarno- Epidemiologicznych oraz Wojewódzkich Stacji Sanitarno- Epidemiologicznych
KIEDY, GDZIE:
ZAPYTAJ O NAJBLIŻSZY TERMIN SZKOLENIA
CENA:
• 249 zł brutto – całkowity koszt udziału 1 osoby z placówki publicznej lub udział osoby prywatnej
UWAGA: jednostki budżetowe zwolnione z podatku VAT.
• 249 zł + 23% VAT – całkowity koszt udziału 1 osoby z placówki prywatnej lub udział osoby prywatnej
ZGŁOSZENIA:
• telefonicznie pod nr telefonu 727 407 107
• mailowo na adres biuro@ckiw.edu.pl lub biurockiw.edu@gmail.com (poprzez wypełniony i podpisany skan karty zgłoszeniowej)
SZKOLENIE POPROWADZI
Od 2007 roku trener i auditor w obszarze bezpieczeństwa żywności i żywienia. Posiada specjalizację z mikrobiologii, ukończyła studia podyplomowe z zarządzania jakością, dietetyki i planowania żywienia. Autorka licznych publikacji dotyczących organizacji żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży oraz osób dorosłych m.in.: Jadłospisy dla dzieci w wieku żłobkowym, Jadłospisy dla dzieci w wieku przedszkolnym, Jadłospisy dla dzieci szkolnych, Żywienie osób dorosłych, ze szczególnym uwzględnieniem żywienia osób starszych. Od lat była związana z Inspekcją Sanitarną, pełnomocnik systemu bezpieczeństwa żywności w dużym zakładzie wytwarzającym żywność pochodzenia zwierzęcego, audytor systemów zarządzania, w tym systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności. Autor licznych publikacji poświęconych tematyce HACCP m.in.: HACCP w żłobku i przedszkolu, HACCP w szkole, HACCP dla zakładów żywienia zbiorowego. Specjalizuje się w komponowaniu jadłospisów oraz szkoleń dla placówek żywienia zbiorowego dzieci, młodzieży i osób dorosłych- w tym żłobki, przedszkola, szkoły podstawowe i ponadpodstawowe, szpitale, DPS. Zajmuje się również opracowaniem dokumentacji HACCP dla placówek żywienia zbiorowego. Swoje bogate doświadczenie zawodowe zawdzięcza tysiącom uczestnikom szkoleń, które przez lata zaufały jej doświadczeniu biorąc udział w szkoleniach. Dodatkowo autorka aplikacji do planowania żywienia i prowadzenia magazynu spożywczego KCALkulator żywieniowy.