DLA KOGO:
• technologów, kierowników i pracowników produkcji, kierowników jakości, pracowników działów jakości i laboratoriów sektora przemysłu mięsnego.
KIEDY, GDZIE:
• 05.08.2021 r., 09:00 – 15:00, platforma on-line
CENA:
• 380zł netto – całkowity koszt udziału 1 osoby z placówki,
• 560zł netto – całkowity koszt udziału 2 osób z tej samej placówki,
UWAGA: jednostki budżetowe zwolnione z podatku VAT.
Przy jednoczesnym udziale w szkoleniu w dniu 19.08.2021- Zasady stosowania i znakowania dozwolonych substancji dodatkowych w żywności, ze szczególnym uwzględnieniem przemysłu mięsnego
• 600zł netto – całkowity koszt udziału 1 osoby z placówki w dwóch szkoleniach;
• 800zł netto – całkowity koszt udziału 2 osób z tej samej placówki w dwóch szkoleniach
ZGŁOSZENIA:
• telefonicznie pod nr telefonu 602 262 011
• mailowo na adres jolanta.machejek@ckiw.edu.pl (poprzez wypełniony i podpisany skan karty zgłoszeniowej) ,
• za pośrednictwem formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie www.ckiw.edu.pl
Czas i organizacja szkolenia – szkolenie jednodniowe, szkolenie przeprowadzane jest dwuetapowo. W pierwszej części przekazywane są informacje teoretyczne, w tym wybrane zapisy aktów prawnych. W drugiej części omamiane są aspekty praktyczne i rozwiązywane są konkretne wątpliwości i problemy.