DLA KOGO:
Szkolenie przeznaczone dla zakładów żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży:
- dyrektorów żłobków, przedszkoli, klubów dziecięcych,
- dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach,
- właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla dzieci i młodzieży,
- pracowników Wojewódzkich i Powiatowych Stacji Sanitarno-Epidemiologicznych.
- pracowników organów prowadzących przedszkola i żłobki (urzędów miast, gmin, jednostek obsługujących placówki oświatowo-wychowawcze),
KIEDY, GDZIE:
- 20.02.2024 r., 9:00 – 15:00, platforma on-line
CENA:
- 320 zł brutto– całkowity koszt udziału 1 osoby z placówki publicznej lub udział osoby prywatnej,
UWAGA: jednostki budżetowe zwolnione z podatku VAT
- 320 zł + 23% VAT – całkowity koszt udziału 1 osoby z placówki prywatnej.
ZGŁOSZENIA:
- telefonicznie pod nr telefonu 727 407 107,
- mailowo na adres biuro@ckiw.edu.pl (poprzez wypełniony i podpisany skan karty zgłoszeniowej, która zostanie wysłana na wskazany adres mailowy),
- za pośrednictwem strony internetowej
SZKOLENIE POPROWADZI
Z wykształcenia mikrobiolog, wieloletni pracownik Państwowej Inspekcji Sanitarnej, od wielu lat pracownik różnych zakładów leczniczych, auditor systemów zarządzania jakością, trener i konsultant w obszarach związanych z zapewnieniem bezpieczeństwa epidemiologicznego.