DLA KOGO: Szkolenie skierowane do dietetyków pracujących w żywieniu zbiorowym dzieci, młodzieży i dorosłych oraz firmach cateringowych przygotowujących posiłki dla zakładów żywienia zbiorowego. OTRZYMAJ DOSTĘP DO WEBINARU CENA: • 199 zł brutto – wykupienie dostępu do webinaru dla 1 osoby INFORMACJE DODATKOWE: • dostęp do nagrania, • dostęp do materiałów szkoleniowych, • imienny certyfikat uczestnictwa w webinarze. ZGŁOSZENIA: […]
DLA KOGO: Szkolenie skierowane do intendentów i osób planujących żywienie dla dzieci w żłobkach, dyrektorów publicznych i niepublicznych żłobków, właścicieli firm cateringowych i osób planujących żywienie w firmach cateringowych Zakładów żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży: • dyrektorów żłobków, klubów dziecięcych • dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach, • właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla […]
Szkolenie ma charakter warsztatowy, w jego trakcie prowadzący omówi najczęściej pojawiające się wątpliwości dotyczące prowadzenia gospodarki magazynowej środkami spożywczymi wraz z przedstawieniem dokumentów, które są tworzone w związku z przyjmowaniem i rozliczaniem środków spożywczych.
Szkolenie przeznaczone dla dyrektorów/kierowników żłobków, przedszkoli, szkół podstawowych i ponadpodstawowych, burs, internatów, ośrodków szkolno-wychowawczych, dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach, właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla dzieci i młodzieży, pracowników organów prowadzących przedszkola i szkoły (urzędów miast, gmin, jednostek obsługujących placówki oświatowo-wychowawcze), pracowników wojewódzkich i powiatowych stacji sanitarno-epidemiologicznych.
Podczas szkolenia zostaną przedstawione dokumenty: Procedura zamówień o szacunkowej wartości do 130 tys zł netto wraz załącznikami, Procedura zamówień o szacunkowej wartości powyżej 130 tys zł netto wraz z załącznikami. Podczas drugiej części szkolenia zostaną przedstawione zasady opisu przedmiotu zamówienia oraz szacowania jego wartości oraz zapoznanie się z metodą szacowania wartości zamówienia na podstawie wzorcowych gramatur dla danej grupy wiekowej odpowiadających jej normom żywienia.