DLA KOGO: Szkolenie skierowane do dietetyków pracujących w żywieniu zbiorowym dzieci, młodzieży i dorosłych oraz firmach cateringowych przygotowujących posiłki dla zakładów żywienia zbiorowego. OTRZYMAJ DOSTĘP DO WEBINARU CENA: • 199 zł brutto – wykupienie dostępu do webinaru dla 1 osoby INFORMACJE DODATKOWE: • dostęp do nagrania, • dostęp do materiałów szkoleniowych, • imienny certyfikat uczestnictwa w webinarze. ZGŁOSZENIA: […]
DLA KOGO: Szkolenie skierowane do intendentów i osób planujących żywienie dla dzieci w żłobkach, dyrektorów publicznych i niepublicznych żłobków, właścicieli firm cateringowych i osób planujących żywienie w firmach cateringowych Zakładów żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży: • dyrektorów żłobków, klubów dziecięcych • dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach, • właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla […]
Szkolenie przeznaczone dla dyrektorów/kierowników żłobków, przedszkoli, szkół podstawowych i ponadpodstawowych, burs, internatów, ośrodków szkolno-wychowawczych, dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach, właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla dzieci i młodzieży, pracowników organów prowadzących przedszkola i szkoły (urzędów miast, gmin, jednostek obsługujących placówki oświatowo-wychowawcze), pracowników wojewódzkich i powiatowych stacji sanitarno-epidemiologicznych.
DLA KOGO: • publicznych i niepublicznych szpitalnych zakładów żywienia zbiorowego; • dyrektorów, kierowników domów pomocy społecznej i placówek opieki długoterminowej tj. zakłady opiekuńczo-lecznicze; • dyrektorów i pracowników uzdrowisk, sanatoriów, placówek stałego pobytu; • dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach; • właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla pacjentów ww zakładów; • pracowników wojewódzkich i powiatowych […]
DLA KOGO: Szkolenie przeznaczone jest dla osób wykonujących zadania intendenta w: • placówkach oświatowo-wychowawczych (żłobki, przedszkola, szkoły, internaty, bursy, specjalne ośrodki szkolno-wychowawcze), • osób pracujących w firmach cateringowych i gastronomicznych zaopatrujących ww zakłady żywienia zbiorowego w posiłki. HARMONOGRAM ZAJĘĆ: •25.04.2024, godziny 08:00 – 15:00 CENA: • 315 zł brutto – udział 1 osoby w szkoleniu […]