Events

Receptury i jadłospisy w żywieniu zbiorowym w żłobku, przedszkolu i szkole – wskazówki praktyczne.

Szkolenie przeznaczone dla zakładów żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży, zakładów żywienia zbiorowego osób dorosłych.

Najczęściej popełniane błędy w dokumentacji systemu HACCP oraz w planowaniu jadłospisów w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży

Szkolenie przeznaczone dla zakładów żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży, zakładów żywienia zbiorowego osób dorosłych.

Dieta wegetariańska i wegańska w żywieniu zbiorowym dzieci

Szkolenie przeznaczone dla zakładów żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży, zakładów żywienia zbiorowego osób dorosłych.

Żywienie zbiorowe dzieci, młodzieży i osób dorosłych – szkolenie doskonalące dla dietetyków

DLA KOGO: Szkolenie skierowane do dietetyków pracujących w żywieniu zbiorowym dzieci, młodzieży i dorosłych oraz firmach cateringowych przygotowujących posiłki dla zakładów żywienia zbiorowego. OTRZYMAJ DOSTĘP DO WEBINARU CENA: • 199 zł brutto – wykupienie dostępu do webinaru dla 1 osoby INFORMACJE DODATKOWE: • dostęp do nagrania, • dostęp do materiałów szkoleniowych, • imienny certyfikat uczestnictwa w webinarze. ZGŁOSZENIA: […]

ŻYWIENIE DZIECI DO 3 go roku życia – warsztaty praktyczne planowania żywienia zbiorowego z uwzględnieniem procedur GHP, GMP i HACCP wspierających bezpieczeństwo zdrowotne.

DLA KOGO: Szkolenie skierowane do intendentów i osób planujących żywienie dla dzieci w żłobkach, dyrektorów publicznych i niepublicznych żłobków, właścicieli firm cateringowych i osób planujących żywienie w firmach cateringowych Zakładów żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży: • dyrektorów żłobków, klubów dziecięcych • dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach, • właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla […]

Kurs: Intendent w placówce zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży

Szkolenie przeznaczone dla dyrektorów/kierowników żłobków, przedszkoli, szkół podstawowych i ponadpodstawowych, burs, internatów, ośrodków szkolno-wychowawczych, dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach, właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla dzieci i młodzieży, pracowników organów prowadzących przedszkola i szkoły (urzędów miast, gmin, jednostek obsługujących placówki oświatowo-wychowawcze), pracowników wojewódzkich i powiatowych stacji sanitarno-epidemiologicznych.

Przygotowanie zakładu żywienia zbiorowego do kontroli sanitarnej oraz dokumentacja GHP, GMP i HACCP zgodna z aktualnymi przepisami prawnymi.

Szkolenie przeznaczone jest dla zakładów żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży, zakładów żywienia zbiorowego osób dorosłych i innych.

Żywienie zbiorowe w wielochorobowości

DLA KOGO: • publicznych i niepublicznych szpitalnych zakładów żywienia zbiorowego; • dyrektorów, kierowników domów pomocy społecznej i placówek opieki długoterminowej tj. zakłady opiekuńczo-lecznicze; • dyrektorów i pracowników uzdrowisk, sanatoriów, placówek stałego pobytu; • dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach; • właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla pacjentów ww zakładów; • pracowników wojewódzkich i powiatowych […]

Warsztaty praktyczne: układanie receptur i jadłospisów w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży.

DLA KOGO: Szkolenie przeznaczone jest dla osób wykonujących zadania intendenta w: • placówkach oświatowo-wychowawczych (żłobki, przedszkola, szkoły, internaty, bursy, specjalne ośrodki szkolno-wychowawcze), • osób pracujących w firmach cateringowych i gastronomicznych zaopatrujących ww zakłady żywienia zbiorowego w posiłki. HARMONOGRAM ZAJĘĆ: •25.04.2024, godziny 08:00 – 15:00 CENA: • 315 zł brutto – udział 1 osoby w szkoleniu […]